NOA Täckningslösningar

Efter sommarens njutningar med båten kommer hösten och tiden för att lägga upp båten för vintern. Även om detta inte är höjdpunkten på båtsäsongen så är det kanske den viktigaste. Stora värden står på spel och misstag måste undvikas. Vi på NOA har över två decenniers erfarenhet av vinterförvaring av båtar och vet vad som krävs för att båten ska må bra under vintern. Vi har utvecklat ett modulsystem så att du kan skräddarsy din NOA-täckställning till just din båt för bästa möjliga vinterförvaring.

NOA är marknadens ledande tillverkare av täckställningar. Alla ställningar är tillverkade i aluminium, vilket borgar för att din NOA-ställning kommer att hålla i många år. När du byter båt tillåter modulsystemet att du bygger ut eller minskar ner ställningen för att passa din nya båt. NOAs unika kopplingar och fästen garanterar att du snabbt och enkelt sätter upp ställningen samtidigt som du slipper vassa kanter som repar gelcoaten, skadar pulpit eller förstör presenningen.

Genom sortimentsbredden finns det en NOA-lösning för alla båtar och med den medföljande instruktionen går det fort att täcka båten för vintern.

Ladda ner våra monteringsanvisningar

A-ställning

Däckställning

Utliggarställning  (monteringsanvisning och innehållsförteckning)

Innehållsförteckning

A-ställning

Däckställning

Utliggarställning  (monteringsanvisning och innehållsförteckning)

Aktuella produkter

© NOA Aluminium AB 2020-present